MITT NYA LIV SOM SNIGEL

ÖSTERMALM

Äntligen. Nu är jag officiellt hemma (flyttade in igår).Lugn & Ro - det är mina nya kompisar. Efter mer än ett halvår i kappsäcken har jag nu äntligen hittat tillbaka till Östermalm och ett "vanligt" liv. Långsamt ska det gå hädanefter. Snigelfart. Hahaha... Vem kunde någonsin tro att man skulle kunna sakna vardag och - till och med - att jobba? Inte jag iallafall.

Nåväl...

Med siktet inställt på SM-guld i chill så börjar vi nu på ett nytt kapitel med att - något motsägelsefullt - ta upp gamla vanor. Till exempel lunchskate i Humlan och fotbollsmatchtittande på kungsholmska sunkhak.


Bs hurricane av en man vars namn nästan låter som Fredhäll.

På lördag är det Valborgsmässoafton och då bär det av till Uppsala med vänner och vin. Herr Sol har lovat att hänga med, så risken finns att det blir väldans trevligt.VILL DU HA DET GJORT - GÖR DET SJÄLV!

VÄSTERVIK

Spett och spadar! Idag har vi krossat asfalt och gjutit betong. När solen gick ner stod vårt dagsverke färdigt. Ett flaträcke - som mycket väl kan vara Västerviks första - finns, så snart betongen brunnit klart, nu att åka på... Jag menar, något måste man ju skänka sin gamla hemstad. Eller hur?

Tidigare under dagen lät vi däremot naturen göra jobbet själv (åtminstone nästan) och ett berg blev ett bank...


Ut i naturen! En kickflip som Rousseau skulle varit stolt över. Lokalproducerad och ekologisk dessutom...

Imorgon bär det av tillbaka hem till Stockholm. Inflyttning i den gamla lägenheten väntar. Äntligen. Äntligen som fan!FARSAN BALOO

VÄSTERVIK, SMÅLAND"Var dag lär man sig något nytt" brukar min far säga. Och det är sant (för det har han också sagt).