SOLIGA SISTA SEPTEMBER

STOCKHOLM

Sol ute. Sol inne. Sol i hjärta. Sol i sinne. Ja, det är fan soligt överallt...


Tricks & knicks @ Flowside

Snart bär det av mot Nyköping. Många S i texten och minst lika många ess i rockärmen.DÖD ÅT FÄRGGLADA SKRUVAR!

STOCKHOLM

När jag slant med insexsnyckeln blev den sexkantiga gula gropen en rund historia. Usch och fy! Bomber och granater! Till One Off vandrade jag med gråten i halsen. En bågfil blev min räddning.

Hahaha...APORNAS PLANET

NYKÖPING

Ett spontanbesök i gästabudsstaden.

Alex Nyman, som numera är färdig med sin läkarutbildning i Polen, bjöd in till fest och skate i sin hemstad. "Tack!" sa vi och hoppade på tåget.


Sagohjältebarnet Hans syster och hennes vackra vän och beskyddare, Miaura.

Tjo och tjim till långt in på natten. Vaknade till solsken och ryska svordomar. Efter två frukostar, varav den ena bestod till största delen av dillchips, satte jag mig bakom ratten på en våldsamt ny Audi (som inte var min). Första stoppet blev rampen nere i hamnen. Torkade dagg, körde en morgonstel S-K-A-T-E och njöt av solen.

Andra stoppet:


Slappy happy in blue suede shoes.

Tredje stoppet var också rampen (som nu var daggfri). Fullt ös! Efter en massa lines började våra magar skrika och vi lämnade de lena böjarna för att utforska stadens kulinariska utbud. Fyra gyrostallrikar (nyttig mat har det inte varit gott om under denna helg) försatte oss i en svårurkomlig paltkoma, men efter några timmar så var vi på topp igen. Rampen för tredje gången följde, sen rippade vi Nicoytan tills solen började falla.

Nu väntar tåget tillbaka till huvudstaden. Fast först en kickflip...


Mr Newman's got pop.