T-RÅDHUSET

STOCKHOLM
 
Att gator och torg är kalla som kylskåp brukar inte stoppa mig och min bräda. Men när de är blöta - då går det icke längre. Fryshusets tidiga lördagsmorgnar i all ära, men de stillar inte hela mitt skatebordbehov. Gotta skate some street man! 
 
Som tur är finns lösningen en station från T-Centralen...
 
Över röd chipspåse i röda skor. Röd bräda också. TH - tré.


AUDIO VIDEO TOKYO

TOKYO
 
Skateboardäventyr i världens största stad.
 
 
Medverkande: Dylan Jones, Anders Almgren, Manuel Camino, Jens Forsberg, Kouta Horie och ett gäng andra sköna lirare.


さようなら

TOKYO
 
 
Bra gäng - bra häng
 
Jag har hunnit med en hel del under mina dagar i den japanska huvudstaden. Mest skate och häng, men även en del klassisk sight-seeing och - så klart - utforskning av den lokala maten.
 
Smithgrind med ansiktsmask. Dylan anpassar sig.
 
 
Klockan är strax efter fem en sen natt (alt. tidig morgon) och jag har precis tagit farväl av mina vänner. Halloween i Tokyo. Sugoi! Jag befinner mig någonstans i Shibuya och ska till Shinjuku. Lite lagom på lyset och med brädan under armen. Inte direkt vilsen, men ändå inte helt säker på var jag är. Vandrar lite på måfå bland neonskyltarna. Ser en tunnelbanenedgång och rullar dit. Går hundra mil ner längs trappor och rulltrappor. Äntligen ser jag spärrarna. Köper en biljett och står snart vid spåren. Bläddrar genom videoklippen på min telefon. Skrattar för mig själv och vill inte åka hem.
 
 
Ghibli!
 
Efter ett besök på en Izakaya.
 
Läs och lyd.
 
Freetyletricks drar kostymkillars blickar. Funkade ganska bra på det motsatta könet också (till Mr Jones stora förtjusning).
 
Tokyo tower
 
Det har varit en helt underbar resa...